Det japanske Institut for Forskning og data analyse vedrørende børns trafikuheld har set på de situationer, hvor børn ofte rammes af trafikulykker? Ca. 70 % af dødsfaldende og 60 % af alle ulykker, der involverer børn peger på to årsager. Børn rammes af trafikulykker, mens de cykler, og mens de går. Nogle ulykkerne for børn sker før skolealderen træder ind adskiller sig dog ved, at de er passagerer i en bil, der føres af en voksen. Men mønstret er klart – markant flere børn rammes af trafikulykker på regnfulde dage. Det kan skyldes, at mange af dem pendler til skole på cykel, ligesom det kan skyldes, at de går. Sandsynligheden øges på regnfulde dage. Regnfulde dage er særlig farlige pga. af nedsat trafiksynlighed. Ruder, der dugger i bilen, glat føre og barnet, der skynder sig for meget hjem mod det tørre indendørs klima er alle medvirkende til at øge trafik-usikkerheden for børn.

Find et bredt udvalg af paraplyer til børn og voksne.

Det er naturligvis ikke alt, der kan klares med en børne paraply, men hvis man udstyrer sit barn med den rigtige model, der øger barnets synlighed i trafikken, kan nogle ulykker forebygges – især hvis barnet færdes i trafikken i aftenskumringen eller ved mørkets frembrud. Og sommeren 2021 var bestemt ikke af den mest varme eller tørre – gad vide, hvordan det har smittet af på børns trafiksikkerhed?

Fares Reflex børneparaply udstråler et sølvagtigt skær på børneparaplyen yderkant, der gør den virkelig synlig i trafikken. Paraplyen er Iøjnefaldende, og den kan dække dit barn. Dens sølvagtige skær fremkommer ved, at der på skærmen yderkant er påsyet en reflekterende belægning.

Holdbare paraplyer både til børn og voksne.

Fares børneparaply reflex er yderst praktisk pga. dens manuelle funktion baseret på nem åbning og lukning. Paraplyens vindtætte system med en maksimal rammefleksibilitet under stormfulde forhold er en garanti for, at paraplyens bærer kan holde sig tør. Ribberne er fleksible og besidder en stor holdbarhed. Det er som sagt den reflekterende skærm, der yder den optimale synlighed i vejtrafikken.

Hertil kommer, at håndtaget repræsenterer en salgsfremmende valgmulighed – du kan få tilføjet dit brand på håndtaget. Paraplyens yder en god korrosionsbeskyttelse. Dette henter sin forklaring i galvaniseringen. Paraplyen er yderst professionelt gennemført.

Dine børn vil elske dig for, at du giver dem deres egen paraply. Kan du se dem stå og plaske i en vandpyt med deres små gummirøjsere og det perfekte regnsæt for børn – paraplyen er kun en ekstra foranstaltning midt i det voldsomme regnskyl. Og skulle de et øjeblik glemme alt om omkring dem midt i ”plaskeriet”, er de trods alt fortsat meget synlige med denne reflekterende paraply.

Previous post Derfor er en slyngevugge et musthave for nye forældre
Next post Nu kan du være rigtig kreativ!