Hvorfor gå rundt med en kedeligt udseende IPhone, når der er masser af muligheder for at lade telefonen sprudle af godt humør, god stil – eller hvad der nu signalerer, at dette er din IPhone, og du er dig?

Du har din smartphone i hånden hundredvis af gange hver eneste dag, måske tusindvis af gange, så giv den et nyt IPhone cover og bliv i godt humør, hver gang du tager den frem.

Gå selv i gang med at udsmykke

Der er masser af fede designs, du kan vælge imellem, når du shopper efter et nyt cover, men du kan også vælge et mere neutralt cover, som du så selv kan udsmykke for at skabe din helt egen stil.

Du bestemmer selv om det skal være med farver, med perler eller måske med bogstaver med similisten for ekstra bling-effekt.

Med en IPhone med initialer, slipper du fx for, at ungerne eller manden forveksler deres telefon med din.

Du kan også vælge at tage et af dine yndlingsfotos og få det overført til det nye cover.

Eller du kan gøre børnenes næste fødselsdagsgave superpersonlig med et billede af dem selv på coveret til den nye telefon. Børn vil ligesom vi voksne gerne vise, hvem de er.

Om det er drengen, der er vild med fodbold – pigen, der elsker heste – eller de to søskende, der havde den bedste tid nogensinde, da hele familien sidst var ude at rejse. De fortjener hver især et personligt cover til deres telefon, så de kan vise, hvem de er – og samtidig bære gode minder med sig rundt i hverdagen.

Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs.

Vigtig beskyttelse af din telefon

iPhone covers er naturligvis ikke bare et spørgsmål om udseende, det er også et spørgsmål om at passe bedst mulig på sin telefon.

Og et cover forøger altså bare telefonens levetid, fordi den bliver mindre sårbar overfor stød eller ture på gulvet.

Noget de fleste af os kender til, når der er små børn i familien, og de får lov til at bruge mor eller fars telefon til at spille på.

Uanset hvor meget de små passer på, og uanset hvor meget du indskærper, at de skal være forsigtige, så kan uheldet ske, og din IPhone går en tur i gulvet.

Lyder det bekendt?

Så kan du her finde dit nye og superstærke IPhone cover.

Previous post Børneparaply med reflekser på lyser op om aftenen
Next post Sommerens bloomers til børn