Bloomers er små søde shorts til børn. Især praktiske til de mindre børn. Som helt almindelig shorts, er det korte bukser der går ned til låret, men det der gør bloomers til bloomers, og ikke shorts, er elastikken i dem. Det hedder nemlig bloomers når der er elastik i shortsenes liv, og bukseben. Dette gør at shortsene let bliver siddende som de skal, og de ser søde ud og poser. Så er der også masser af plads til en ble indenunder.

Vælg mellem et udvalg af bloomers og shorts

Der er masser forskellige farver, mønstre og stilarter af blooomers. Du kan se de søde bloomers her, og finde dem der passe bedst til din lille. Det kan både være til piger og til drenge, og de er gode og praktiske at bruge, både igennem sommeren og vinteren. til sommer kan man bruge bloomers alene som bukser. Om vinteren kan man også sagtens bruge bloomers, bare med et par strømpebukser indenunder.  De kan også både bruges til afslappede hverdag, og til det lidt finere brug, som fødselsdagsfester og lignende. Da der er forskellige stilarter at vælge i mellem.

Gode og venlige materialer

Udover at bloomers er praktiske og pæne, så er de også af god kvalitet hos Petit Flora. De bliver nemlig lavet i bomuld, og noget bomuld som kan tåle stræk. Udover det er shortsne også for det meste lavet i ØKO-tex og økologisk materialer. De er altså bløde og behageligt lavet til dit barn, så det kan løbe rundt og lege uforhindret i hverdagen.

Du skal heller ikke være bekymret for pletter og snavs på bukserne, da de nemlig også er lavet til at kunne tåle masser af gange i vaskemaskinen. Så dit barn kan have bloomers bukserne på ude i naturen og lege, mens du som forældre kan have ro i maven.

Lavet til velbehag

Bloomers er lavet til at være behagelige at have på. Dette er noget der er vigtigt, da små børn ikke bare kan fortælle hvad der føles behageligt eller ubehageligt. Derfor er bukserne lavet så bløde og løse som muligt, hvor de stadig er effektive og sidder som de skal. bloomers har en pasform som tåler masser af bevægelse og komfort for barnet, uden nogen risiko for at bukserne strammer, folder eller rykker sig og ikke sidder ordentligt mere. Du slipper altså også for at gå at rette på dit barns tøj hele tiden.

Previous post Nu kan du være rigtig kreativ!
Next post Sådan syr du dit eget miljøvenlige bambus sengetøj til børneværelset