Der er så mange forskellige smarte bukser til børn, og hos Littlerecycle.dk finder du et stort udvalg med bl.a. bomuldsbukser, sweatpants og jeans – men også buksedragter i mange forskellige størrelser og mærker samt priser.

I det store udvalg finder du også en bred vifte af mærker, der strækker sig fra de lækre Lupilu sweatpants, Hummel bukser, Nike sweatpants med vinkler til stilfulde og seje jeans fra mærker som Molo, Levis, Koin og Tumble ‘N Dry og mange flere.

 

Jeans til børn og baby

Jeans er en del af alles garderobe, og du kan også endda finde jeans til de allermindste. Vores jeans til børn og teenagere fås i alle forskellige prisklasser, så i altid kan finde jeans som passer ind i netop jeres budget og behov hjemme hos jer.

 

Så uanset hvilken slags jeans i leder efter, kan i finde dem her hos Littlerecycle.dk. Jeans er et utroligt alsidigt stykke tøj, og et par gode jeans kan blive en tro følgesvend i hverdagen. Jeans er perfekte at have på både i skolen og i børnehaven, hvis der skal være fart over feltet og god bevægelighed.

 

Et par gode jeans er et must-have i alles garderobe, både børn og voksne. De kan nemt styles med stort set hvad som helst, og er en af de nok mest populære beklædningsgenstande af en grund. Jeans blev oprindeligt fremstillet og brugt som arbejdstøj – denim er et robust og slidstærkt materialer, som kan holde til lidt af hvert i dagligdagen.

 

Du kan finde jeans her i mange forskellige farver fx – sort, grå, blå mm. Vi har også jeans i alle former, med brede snit og tætsiddende jeans.

 

Se vores udvalg af bukser her

 

Jeans med huller til børn

Der er rigtig mange forskellige pasformer og måder at tilpasse sine bukser til børn på, og der er mulighed for stor variation, men også for at finde lige præcis det, du leder efter i det perfekte par bukser, sweatpants eller jeans hos littlerecycle.dk

 

Det er eksempelvis også her i kategorien, at du finder vores udvalg af jeans med huller til børn. Det er efterhånden blevet ret så populært med enkelte eller flere huller i både jeans og bukser – så det er bestemt ikke unormalt, hvis din dreng eller pige en dag kommer og efterspørger et par jeans med huller i.

 

Jeans og bukser med huller sender ikke længere et signal om, at man er utjekket, men derimod at man er med på moden. Det er derfor ikke så underligt, at mange børn og unge går og ønsker sig et par jeans eller bukser med huller på knæene, da det er utrolig populært nu om dage. Vi syntes også selv det giver et mere ”tjekket look” med et par få huller i bukserne.

 

Bukser og jeans i denim og med stretch

Du finder også mange lækre jeans til børn i smart denim og med strækbart denim, som gør jeans bløde og giver dem en tætsiddende pasform. Jeans med stretchstof fås både til store og små børn, så det er muligt at nyde den gode kvalitet på tværs af alle aldre.

 

Det gode ved et par jeans er, at de kan styles på mange forskellige måder. Jeans passer både rigtig godt til et lidt råt look med en t-shirt og en smart jakke, men kan også sagtens styles med et par pæne sko og en skjorte eller en flot top til en fødselsdag eller noget andet særligt. Mange er derfor rigtige glade for at have nogle gode jeans i deres børn garderobe, fordi det er et meget alsidigt stykke tøj, og det kan du få billigt hos Littlerecycle.dk

 

Hos os har vi både brede jeans og smalle jeans. Vi har flotte hvide jeans, klassiske blå jeans, smarte sorte jeans og sjove farverige jeans med mønster eller fine detaljer.

 

Brug vores filter til at filtrere dig frem til bukser fra jeres favoritmærke, den rigtige størrelse og måske også farve. Vi har bukser og jeans i henholdsvis blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, multifarvet, orange, rosa, rød, sort og turkis. Hos littlerecycle.dk sælger vi kun brugt børnetøj, du kan derfor som regel spare helt op til 80% af nypris og så hjælper du miljøet samtidig med du sparer mange penge, bliver det bedre? Køb dit brugte børnetøj hos os, vi kan med garanti garantere dig for en ordenligt og lækker kvalitet, da vi kvalitets tjekker alle vores produkter, og går dem igennem for pletter og mærker, alt hvad der har den mindste plet eller brugsspor bliver frasorteret.

Previous post Gør Pokemon kort til din hobby
Next post Kreativ udfoldelse er en vigtig del af opvæksten