Mangler du en god og sjov hobby, som du kan dele med dine venner? Så er Pokemon kort lige noget for dig.

Du kan mange sjove ting med kortene, og de er altid sjove at lege med, særligt sammen med dine venner. Her kan du læse lidt mere om hvordan man bruger kortene.

Du kan købe de populære samlekort i de fleste boghandler, men også på internettet. På internettet, er der mange flere muligheder, og du kan finde særlige kort og pakker.

Byt med Pokemon kort

Noget af det sjove du kan med Pokemon kort, er at bytte dem. Det er sjovt hvordan du kan skaffe søde, flotte og seje Pokemon, ved at bytte dem for andres.

Det er meget forskelligt, hvad for nogle kort du synes er de bedste. Det kan være at du helst vil samle på cute pokemon. Der er mange der også går efter dem der er meget stærke, og det giver god mening, hvis man vil bruge dem til at spille med.

Men det er faktisk ret forskellig hvad der er for nogle kort andre gerne vil have. Derfor kan man tit finde en måde at bytte dem rundt, så at alle føler, at de har gjort en god handel.

Gør dig klar til kamp

Samler du på de stærke kort, kan du nemt lave et godt deck, som du kan spille mod andre med. Spillet er meget ligesom i Pokemon spillene til Nintendo, fordi det handler om at pokemon skal slås mod hinanden.

På kortene står der en mængde liv (HP), som hver pokemon har. Hvis du skal besejre en andens pokemon skal du altså have en selv, der skader mere end den din modstander har. En pokemon har tit et eller flere angreb som du også kan se.

Det er sjovt at spille med Pokemon kort. Du kan udfordre din venner, og lægge taktikker til dine decks, så legen bliver aldrig kedelig, fordi du hele tiden kan spille med nye taktikker. Det er en sjov og hyggelig leg, som både er god til frikvarterer og sjov i SFO’en.

 

Previous post Nybagte forældre? Hos Sneglehuset.com kan du finde alt du skal bruge
Next post Bukser til børn