Herunder corona ser man ekstra frem til de hyggelige højtider, og den næste er fastelavn. Fastelavn er så hyggeligt at gøre noget ud af. Hvis dine børn bliver engageret, kan de sikkert bruge ugevis på at fantasere om den helt rette udklædning, og de kan sikkert også få flere dage til at gå med leg.

Måske kan I slå katten af tønden af hjemme i haven, og så kan I måske også gå rundt og samle slik ind på trods af restriktionerne. Det kan sagtens gøres indenfor restriktionerne. Slikket eller mønterne kan være pakket ind, der kan være handsker og mundbind. Masser af håndsprit skal der til.

Udklædning skal både være sjov og praktisk

En udklædning der ikke er rar at have på, det er altså ikke godt. Derfor bør I finde en måde at gøre den store drage lidt mindre og praktisk. En papkasse kan også være ukomfortabel at gå med, så det er med at tænke i praktisk og gode løsninger. Faktisk er det bedste udklædningstøj det, der nærmer sig almindeligt tøj mest muligt. For eksempel sort tøj og et par spidse ører.

Det er med at finde de ting, der kan gøre det nemt. Ansigtsmaling kan virkelig også gøre meget for ens energi. På den måde kommer man til at ligne rigtig godt, og det måske endda uden en alt for ekstravagant udklædning. Ansigtsmaling kan virkelig ændre ens udtryk rigtig meget. Så du kommer ikke til at være den kedeligste udklædte i verden.

Under alle omstændigheder skal du bare hygge dig

Det vigtigste er, at I som familie får en hyggelig dag. Her i denne corona tid er det virkelig vigtigt at gøre sig selv nogle indrømmelser, så isolationen bliver mere udholdelig. Det er med at gøre hverdagen til en fest, og de festlige højtider endnu mere festlige, selvfølgelig med alle anbefalinger i behold. Du kan komme rigtig langt med en rigtig flot udklædning og en masse andre fine ting. I kan være udklædte hele dagen og måske lave jeres egne lækre hjemmelavede fastelavnsboller eller købe nogle gode fra bageren.

Previous post Find det bedste tøj til dit barn
Next post Hvilket bordfodboldbord skal det være til institutionen?